Dstny Cloud communicatie / Internet verbindingen

Veel bedrijfscommunicatie loopt nog altijd via een traditionele telefooncentrale.

Maar bedrijven gaan ook steeds vaker in gesprek met hun klanten via chat, AI-toepassingen of hun CRM systeem. Collega’s werken samen via screen- en videosharing, en ze dienen te kunnen werken van allerlei verschillende locaties: op het werk, thuis of bij een klant.

Cloud communicatie helpt jouw bedrijf omgaan met deze nieuwe uitdagingen door het voorzien van moderne tools zoals chat of een softphone.

Supersnel internet VDSL en glasvezelverbinden.

Video Conferentie Oplossing

Microsoft Teams kan je makkelijk toevoegen aan je o365 abonnement en daarmee beschik je over een krachtige video conferentie oplossing. Gebruik je een draagbare computer dan is die waarschijnlijk al uitgerust met ingebouwde camera en microfoon en dan kan je direct aan de slag.

Heb je een vergaderzaal en wil je met enkele collega's samen in video vergadering dan is de Poly Studio een prachtige en zeer betaalbare oplossing in combinatie met een groot scherm.

De ingebouwde camera is voorzien van pan/tilt/zoom met autoframe functie voor het automatisch in beeld brengen van de persoon die het woord neemt in de vergadering. Verder is de Poly Studio uitgerust met stereo luidsprekers en microfoons. Is de vergaderruimte wat groter dan kan een 2de microfoon set toegevoegd worden.

Telefonie / Uniforme Communicatie

Voldoet je huidige telefooncentrale niet meer aan je behoeften op het vlak van 'unified communications' dan kan MCSC je de oplossing bieden met 3CX.

De 3CX oplossing met tal van geavanceerde functies waaronder het gebruik van een app, beheer van de contacten, videobellen en telefonische vergaderingen biedt vele mogelijkheden.

Deze softwarematige IP-telefooncentrale is geschikt voor IP-telefoons en IP-trunks en kan zowel lokaal als in de cloud geplaatst worden.

Naast 3CX is MCSC ook partner van Snom & Yealink en beide beschikken over een uitgebreid gamma aan vaste en draagbare IP telefoons

Huren of kopen het kan allebei.