Waarom KIEZEN voor cloud oplossingen?

  • Werken waar en wanneer je wil
  • Geen investering
  • Maximale flexibiliteit
  • Hoge bedrijfszekerheid

MCSC maakt gebruik van resources verspreid over meerdere datacenters in België om de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid te garanderen

Welke cloud oplossingen biedt MCSC aan?

Met de McscDrive deel je bestanden met alle medewerkers en alle devices zowel op kantoor, thuis als onderweg.

Met MCSC Hosted Exchange beschik je over een professionele oplossing voor e-mail en agenda in de cloud. Je kan email en agenda synchroniseren met alle toestellen zoals smartphone, tablet, portable en de vaste PC thuis of op kantoor.

Gaat je voorkeur uit naar Microsoft Office 365 als oplossing voor e-mail, agenda en data opslag in de cloud dan kan je bij MCSC terecht voor de configuratie, de migratie van mail en bestanden en voor de ondersteuning en het beheer van uw Office 365.

Samenwerken waar en wanneer je wil

Wens je gebruik te maken van onze ERP oplossing McscCom in combinatie met Ms-Office dan kan dat best via de MCSC Shared Server oplossing. Je huurt toegang tot een pool van gedeelde servers waarop een aantal programma’s beschikbaar worden gesteld in combinatie met Hosted Exchange voor e-mail, agenda en data opslag. Alles aan een vast bedrag per maand per gebruiker.

Heb je behoefte aan meer specifieke software oplossingen of applicaties dan huur je één of meerdere Dedicated Virtuele Servers met de gewenste capaciteit en MCSC zorgt voor de rest.

Zowel Monitoring Service als Back-up maken automatisch deel uit van de MCSC cloud oplossingen.

Werken waar en wanneer je wil dat kan perfect met de MCSC cloud oplossingen.